2019-09-05 06:44:00

Pristup e-dnevniku 2019./2020.

Poštovani roditelji i učenici

U tijeku je ažuriranje podataka o učenicima i razrednim odjelima u sustavu e-matice, te formiranje e-dnevnika za šk.godinu 2019./2020..
Očekivani završetak poslova ažuriranja podataka je 20.rujna.
Nakon ažuriranja e-matice i formiranja e-dnevnika, pristupit ćemo formiranju AAI@EduHR korisničkih računa novih učenika škole.

Učenici pristupaju e-dnevniku putem poveznice  https://ocjene.skole.hr

 

Učenici od 2. do 8. razreda imaju iste pristupne podatke za e-dnevnik, kao i prošle šk.g.. Ukoliko je neko dijete izgubilo, zametnulo svoje podatke, potrebno je osobno se javiti u tajništvo škole (ili učenik ili roditelj), kako bi im se resetrirala loznka. Dokument se izdaje osobno učeniku ili roditelju.

Učenicima 1.razreda dokument s pristupnim podatcima uručit će razrednici krajem rujna. Naglašavamo da je važno čuvati pristupne podatke, jer s istima učenici mogu pristupati raznovrsnim digitalnim obrazovnim materijalima, web stranicama i programima u sustavu obrazovnih sadržaja, portala CARNeta, učilicama, upisima u srednje škole.   Roditelji se u sustav mogu prijaviti i s vlastitim pristupnim podatcima, ukoliko su registrirani u sustav e-građani. 

Osnovna škola Augusta Šenoe Zagreb