preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Kalendar
« Kolovoz 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Ljetni praznici 2020

   

 

Ugodne, vesele i zabavne ljetne praznike žele vam

djelatnici OŠ Augusta Šenoe

 

Likovni rad: NF, 6.d

Oglasna ploča

Obavijest o početku građevinskih radova - Ericsson Nikola Tesla

Naši susjedi iz kompanije Ericsson Nikola Tesla  poslali su nam obavijest o početku građevinskih radova u proizvodnom pogonu i na objektima u Krapinskoj 45.

S ciljem informiranja roditelja, učenika, lokalnog stanovništva i sudionika u prometu, te ukazivanja na nužnost pridržavanja uputa vezanih uz sigurnost i ograničenja kretanja, dopis objavljujemo u cijelosti:


Poštovane/i,

obavještavamo Vas da 10. svibnja 2019. planiramo započeti drugu – operativnu fazu projekta „Povećanje energetske učinkovitosti i korištenje OIE u Ericssonu Nikoli Tesli d.d.“ u proizvodnom pogonu i na objektima u Krapinskoj 45.

Projekt je započeo u lipnju 2018. godine, potpisivanjem ugovora između Ministarstva zaštite okoliša i energetike, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te kompanije Ericsson Nikola Tesla o sufinanciranju sedamdesetak milijuna kuna vrijednog projekta, s maksimalnih dvadeset milijuna kuna iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014.- 2020. 
O spomenutom projektu, najvećem u Hrvatskoj kojeg po pozivu “Povećanje energetske učinkovitosti i OIE u proizvodnim industrijama“ sufinancira Europska unija, višekratno smo obavještavali javnost i medije, a sada Vam na njega i ovim putem dodatno skrećemo pozornost, jer će se tijekom nastupajuće faze odvijati građevinski i strojarski radovi koji će rezultirati povećanim prometom u okolici kompanije  - a posebno onim teretnim na ulazu u Ericsson Nikolu Teslu sa Selske ceste 93. 

Sukladno Zakonu o gradnji, na propisani način ćemo ograditi i označit zonu radova te ograničiti kretanje svim nezaposlenim osobama po putevima i koridorima na kojima postoji potencijalna opasnost od nesreće i bilo kakva druga ugroza za zdravlje prolaznika. Maksimalno ćemo povećati mjere opreza s naglaskom na sigurnost, no budući da kompanijski kampus/parcela pa tako i zona radova graniči sa školom, vrtićem, crkvom i više vrlo prometnih pješačkih površina, molimo Vašu pomoć u eventualnom dodatnom informiranju/skretanju pozornosti roditelja, učenika, lokalnog stanovništva i sudionika u prometu na nužnost pridržavanja uputa vezanih uz sigurnost i ograničenja kretanja.

Podsjećamo da će završetak radova, krajem 2020., omogućiti na godišnjoj razini uštede od preko 4,6 milijuna kWh električne energije uz istodobno smanjenje emisije CO2 za gotovo 1400 tona i unaprijed zahvaljujemo na suradnji koja će nam svima omogućiti ljepši grad sa čišćim i zdravijim okolišem.

 

S poštovanjem,
Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle
Više informacija:
www.ericsson.hr 
https://www.ericsson.hr/projekt-energetske-obnove
https://www.ericsson.hr/20180619-energetska-ucinkovitost 
https://www.ericsson.hr/20190424-energetska-ucinkovitost

KONTAKT:
Snježana Bahtijari
Direktorica marketinga, komunikacija i društvene odgovornosti
Ericsson Nikola Tesla 
Tel.: + 385 1 365 4556Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mira Rajačić Mira Rajačić   datum: 29. 4. 2019.

TražilicaDobro došli!


Spomenica škole


Anketa
Dragi učenici, ocijenite vlastito zadovoljstvo sudjelovanjem u nastavi na daljinu.Fotografija dana


Na današnji dan


Šenoina videoteka


Croatian Makers

Red button -MUP

 


Sigurniji internet


Korisni linkovi
Lista linkova je prazna
preskoči na navigaciju